Bedrijfsprofiel

Drs. Menno Veenstra (1962) studeerde in 1989 af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam als fiscaal econoom. In 1995 zette hij Veenstra Belastingadviesbureau op. Daarvoor werkte hij bij Price Waterhouse in Amsterdam als belastingadviseur.

In de ruim 20 jaar van het bestaan van de praktijk heeft Menno een zeer gevarieerde klantenkring opgebouwd die hij bij de meest uiteenlopende belastingtechnische zaken ondersteunt en adviseert. De cliënten komen voornamelijk uit de handel, industrie en financiële dienstverlening.

Het kantoor werkt samen met diverse belastingadvies-, administratie-, accounts-, advocaten- en trustkantoren. Waar nodig huurt het kantoor kennis en kunde in bij derden. Soms werkt Veenstra Belastingadvies op grotere projecten nauw samen met andere partners.

Veenstra Belastingadviesbureau groeit bewust niet qua personeelsbezetting. Het kantoor gelooft in hechte netwerken met andere dienstverleners. Zo blijft alle aandacht bij de cliënt. Als er werk of een nieuwe klant bijkomt, kan daar direct op worden ingespeeld.